| Konu: Çeşitli Sanatçılar - Kına Ve Düğün Müzikleri (2015) Full Albüm İndir Çarş. Nis. 15, 2015 11:59 pm | |
| | | | |
Kına Ve Düğün Müzikleri - Kınamız Var (CD 1)
Mustafa Kemancı - Adana Çiftetellisi Mustafa Kemancı - Azize Mustafa Kemancı - Bizim Mahalle Mustafa Kemancı - Eli Zilli Mustafa Kemancı - Hicaz Çiftetelli Mustafa Kemancı - Kadifeden Kesesi Mustafa Kemancı - Lingo Lingo Şişeler Mustafa Kemancı - Lorke Lorke Mustafa Kemancı - Malatya Malatya Mustafa Kemancı - Misget Mustafa Kemancı - Silifke Mustafa Kemancı - Süt İçtim
Kına Ve Düğün Müzikleri - Düğünümüz Var (CD 2)
Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Ağrı Dağından Uçtum Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Çadırımın Üstüne Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Çayda Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Çekirge Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Füdayda Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Halay Havası Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Hey Onbeşli (Version 1) Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - İnce Giyerim İnce Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Karacalı (Vers 1) Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Kasap Havası Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Konya Divan Ayağı Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Konya Peşrevi Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Konyalım Aman Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Lorke Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Mendil Oyun Havası Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Sallasana Mendilini Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Silifke Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Sivas Oyun Havası Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Süt İçtim Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Tekirdağ Karşılaması Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Trakya Karşılaması Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Trakya Kasap Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Tülbent Oyun Havası Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Üç Ayak Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Yaylanın Çimenine Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Yekde Yavrum Hakan Kumru , Mustafa Kemancı - Yüksek Yüksek Tepelere
Turbobit
http://turbobit.net/2tx5qpf1u4jw.html | | | | |
|
|