Turkcell Müzik Orjinal Top 40 Listesi 19 Nisan 2015 İndir
Yazar
Site YöNetiCiSi
Ruh Hali :
Rep Gücü : 52916
Rep Puanı : 5
Konu: Turkcell Müzik Orjinal Top 40 Listesi 19 Nisan 2015 İndir Paz Nis. 19, 2015 3:20 am
Mehmet Erdem - Gibi Gibi İrem Derici - Bir Miyiz Hande Yener - Alt Dudak Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk Demet Akalın - İlahi Adalet Gülşen & Murat Boz - İltimas Emre Kaya - Apayrı Soner Sarıkabadayı - Yara Bandı Gökhan Türkmen - Çatı Katı Yalın - Aşk Diye Ferhat Göçer - Sarıl Bana Gökhan Özen - Benden Sorulur Ravi İncigöz & Mustafa Ceceli - Şeker Ayşe Hatun Önal - Çak Bir Selam Yonca Lodi - Oniki Ay Sıla - Yabancı Nil - Kanatlarım Var Ruhumda Sinan Akçıl - Tabi Tabi Zakkum - Gidiyorum Yolcu Et N.Öncel & Tarkan - Hadi O Zaman Işın Karaca - Az Bi Mesafe Kenan Doğulu - Rica Gökçe - Çık Hayatımdan Burcu Güneş - Aşkın Beni Baştan Yazar Model - Antidepresan Gülümsemesi Gripin - Vazgeçtim Ben Bugün Serdar Ortaç - Tanrım Berkay - İnanırım Rafet El Roman - Adımla Seslendi Atiye & İskender Paydaş - Yetmez Emre Aydın - Bitti Tebrikler Oğuzhan Koç - Ayy Duman - Melankoli Cansu - Kalk Gel Bana İdo Tatlıses - Sonsuz Teşekkürler Ozan Doğulu & Ajda Pekkan - Harika Betül Demir - Tarafsız Kalamıyor Aşk Levent Dörter - Kağıt Kesiği Selim Gülgören - Adım Adım D.Manço & Tuğba Yurt - Sakin Ol