Ahmet Özhan - Niyâzî-i Mısrî İlahileri (2015) Full Albüm İndir
Yazar
Site YöNetiCiSi
Ruh Hali :
Rep Gücü : 52916
Rep Puanı : 5
Konu: Ahmet Özhan - Niyâzî-i Mısrî İlahileri (2015) Full Albüm İndir Cuma Mayıs 08, 2015 11:36 pm
Ahmet Özhan - Aşkın Meyine Ben Kane Geldi Ahmet Özhan - Bakıp Cemal-i Çağırıram Dost Dost Ahmet Özhan - Bulan Özünü Gören Yüzünü Ahmet Özhan - Can Bu ilden Göçmeden Cananı Bulmazsa Ne Güç Ahmet Özhan - Can Yine Bülbül Oldu Ahmet Özhan - Çıkıp Hüccac ile Gitmek Ahmet Özhan - Çün Sana Gönlüm Müptela Düştü Ahmet Özhan - Derman Arardım Derdime Derdim Bana Derman imiş Ahmet Özhan - Esma-i ilahiyede Bi-Had Hünerim Var Ahmet Özhan - Ey Garip Bülbül Diyarın Kandedir Ahmet Özhan - Gir Semaa Zikrile Gel Yane Yane Hü Deyu Ahmet Özhan - Gönülleri Doldurur Erenlerin Halveti Ahmet Özhan - Hakk`ı Seven Aşıkların Ahmet Özhan - Her Neye Baksa Gözün Bil Sırr-ı Ahmet Özhan - İnile Ey Dertli Gönül inile Ahmet Özhan - İster isen Bulasın Cananı Sen Ahmet Özhan - Kandedir Cehl ile Zulmet Nefs-i Su`banındadır Ahmet Özhan - Ol Cihanın Fahrinin Sırrına Kurban Olayım Ahmet Özhan - Sevdim Seni Hep Varım Yağmadır Alan Alsın Ahmet Özhan - Tende Canım Canda Cananımdır Allah Hü Diyen Ahmet Özhan - Yine Dil Na`tını Söyler Muhammed Ahmet Özhan - Zat - i Hak`da Mahrem irfan Olan Anlar Bizi