Konu: Ağlayan Türküler Serisi (2015) Full Albüm İndir C.tesi Tem. 25, 2015 2:07 pm
[2009] Çeşitli Sanatçılar Ağlayan Türküler 1
Ali Kızıltug Benim Anam O Köylerde Ali Kızıltug Sende Ne Varki Ali Kızıltug Senden Oldu Anonim Bana Yeter Anonim Ne Zalim Kaderdir Aziz Güzel Avadi Nargele Celal Çolak Esin Yeller Celal Çolak Gurbet Desen Ne Olur Celal Ulusu Dönmeyesin Erkan Acar Sormayasın Esin Baskı & Karakuş Dersimli Kız Seyit Meftuni Kara Gözlerin Unal Kocarslan Bu Sevda Vedat Gündoğdu Yüregimin Basi
[2010] Çeşitli Sanatçılar Ağlayan Türküler 2
Neriman Ulusu Neylersin Erkan Acar Vuralar Beni Serpil Efe Yıkılası Töreler Celal Çolak Yar Olurmu Zer Gönül Hırsızı Düzgün Ok Hal Yaman Zuhalcan Günlerim Geçmiyor Cemal Kaya Haberin Olsun Neriman Ulusu İmam Hüseyin Erkan Acar Üzülme Yar Serpil Efe Ayrılık Boynuma Zincir Cemal Kaya Vicdansız Yar Zer Yandım Aşkına Düzgün Ok Benim Babam Zuhalcan Söyle Gönül Celal Çolak Duydunmu
[2011] Çeşitli Sanatçılar Ağlayan Türküler 3
Aynur Günes Daglar Cankat Erdogan Ancak Beni Sen Yikarsin Cigdem Elmas Avare Eda Doganay Yoruldum Artik Engin Aydin Neyledim Ercan Ulusu Gelmedin Ergün Efe Sarhosum Dünyada Gönül Kahraman Dilde Yarasin Gönül Mahmut Yalin Hasan Hüseyin Melek Seyhan Gül Deli Gönül Musa Kurt Yakar Gözlerin Neriman Ulusu Benim Halim Serpil Efe Sürgünüm Daglar Sevinc Canesin Sorma Yar Sezgin Aydın Yar Ettiler Taner Özdemir Yüzün Mü Kaldi
[2012] Çeşitli Sanatçılar Ağlayan Türküler 4
Neriman Ulusu Ne Yazar Özgün Ata Şimdi Yar Kimin Yanında Gönül Kahraman Ali Dendir Koray Çatal O Yar Bende Soğumuş Eda Doğanay Gül Yarim Kenan Ulusu İnanmam Sözüne Fulya Koç Ötme Turnam Ali Ekber Gül Benim Derdim Sevinç Canesin Gönül Hırsızı Ali Esker Artuç Yalan Oldu Gülsüm Gül Kıymetin Anladım Kenan Coşkun Pirim Sen Yetiş Özdeyiş Kardeşler Gözleri Sürmelim Salman Solma Düzeni Bozuldu Dünyanın
[2013] Çeşitli Sanatçılar Ağlayan Türküler 5
Alpay Karadag Birden Bire Aylin Öz Rüzgar Olsan Celal Colak Arama Emrah Kilic Yara Yardan Eren Diken Nideyim Gardaş Ergun Efe Sevda Var Bende Fulya Koç Insana Hasan Kaya Gözleri Karam Haydar Altinok Alim Allah Mahmut Yalin Haram Melek Seyhan Bu Ayrilik Olmazdi Neriman Ulusu Bayramin Olsun Nermin Akdemir Ben Bileydim Ayrilik Var Selda Koca Cekemez Oldum Veyis Bayrak Aramasin Volkan Yilmazer Tokat Ellerinden Aldim Bakiri
[2014] Çeşitli Sanatçılar Ağlayan Türküler 6
Ersin Eren Bu Bağı Alemi Filiz Ejin Yarim Derdini Ver Bana Gürsel Keser Yar Sanmıştım Kadim Dost Öyle Mi Kenan Bal Oy Amman Kenan Ulusu Gülüm Gülüm Melek Seyhan Senin İçin Yar Meryem Karaagaç Dostun Gül Cemalin Cennettir Bana Müslüm Eke Hal_Kalmadı Neriman Ulusu Mevlam Muhtaç Etmesin Özgür Ata İçene Değil İçtirene Bak Zuhalcan Küs Bana
[2015] Çeşitli Sanatçılar Ağlayan Türküler 7
Ali Ekber Eren Çift Jandarma Burhan Topal Gardaş Candaş Gümüş Zalım Seni Engin Aydın Yüreğim Köz Oldu Eren Diken Nefes Nefes Ergün Efe Darılmam Artık Filiz Ağar Yaralar Yaralar Mehmet Balaman Yayladan Gel Mehmet Bıçakcı Anlarsın Neriman Ulusu Canımı Yakan Yarim Nesrin Ulusu Ne Çare Nurettin Özcan Düş Kötüye Serkan Demirkaya Vur Beni Taner Özdemir İhanet Hançeri
[2015] Çeşitli Sanatçılar Ağlayan Türküler 8
Akan İşkar Ağıtlar Yakarım Baykan Akbaş İki Temmuz Erkan Coşkun Yalan Dünya Gülten Erol Düşlerimde Gürsel Keser Ah Sevdam Kadir Eren Yaktın Beni Kenan Bulut Kara Kaşlım Kara Gözlüm Mehmet Yalın Viran Ömrüm Nermin Akdemir Gidiyorum Erzincandan Nuran Kahraman Yokluğunda Olmazım Serhan Giden Nerdesin Yar Turgay Yüreğimde Yar