| Konu: Çeşitli Sanatçılar - O Yıllardan Hatıralar 4 (Merhaba 91) (2015) Full Albüm İndir Cuma Kas. 06, 2015 12:24 am | |
| | | | |
A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Arzular Varya A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Başka Bir Şey A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Böyle Ayrılık Olmaz A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Canım Benim A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Dilim Varmıyor A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Fırtına A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Gece Olunca A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Gidiyorum A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Hasretim A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Hava Nasıl Oralarda A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Hayırdır İnşallah A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Hey Hey Ya Amar A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Kara Sevda A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Neydi A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Oh Be Dünya Varmış A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Öptüm A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Rüzgar Susmuş Ses Vermiyor A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Seninle İlk Defa A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Susmayın Dağlar A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Uykularım Kaçıyor A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Vurgun A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Yalan Dünya A. Özcan Ertekuş, Bahar Çırkanış - Yaradan Aşkına
Turbobit
http://turbobit.net/wjeo346mra6e.html | | | | |
|
|