Masaüstü uygulaması win xp profesyonel 32 bit ve win 8 64 bit işletim sistemlerinde denenmiştir Uygulamanın çalışabilmesi için .Net Framework 4 Gerekmektedir
Hızlı indirme için idm kullanmanızı öneriyorum Hatalar olabilir bildirirseniz elimden geldiğince düzeltmeye çalışıcam.Biraz aceleye geldiği için hatalar çıkabilir. İlerleyen günlerde web uygulamasına limit getirmeyi düşünüyorum(her sorgu için bir adet doğrulama kodu gibi yani 20 tane premium linki eklediniz bir adet doğrulama kodu girmeniz gerekicek yada link kısaltma servisini kullanabilirim.Çünkü ücretsiz sunucu ne kadadar izin vericek kim bilir ) EK NOT : DENEME için uploaded.to Premium Link çevirici eklenmiştir.Linklerin hepsini her an çevirmeyebilir.Tekrar denerseniz çeviricektir ben 50 adet link çevirdim sorunsuz(İkinci ve üçüncü defa tekrar denettiren linkler olabiliyor) Hata Alırsanız Hata aldığınız linki 1 - 2 Dk sonra tekrar deneyin.Çeviricektir. Çok stabil çalışmayabilir.Bunu şimdiden belirtiyorum.O yüzden yorum yazacaksanız bunu dikkate alın.
Ek No 2 : Netload Premium Link Generator Eklenmiştir Ek No 3 : FileFactory Premium Link Generator Eklenmiştir Ek No 4 : Hotfile Premium Link Generator Eklenmiştir Ek No 5 : Rapidgator Premium Link Generator Eklenmiştir
Turbobit -Uploaded-Netload Premium Link Generator -Reklamsız