Çeşitli Sanatçılardan Hit Şarkılar 2014 (2015) Özel Albüm İndir
Yazar
Site YöNetiCiSi
Ruh Hali :
Rep Gücü : 52916
Rep Puanı : 5
Konu: Çeşitli Sanatçılardan Hit Şarkılar 2014 (2015) Özel Albüm İndir Paz Nis. 19, 2015 5:36 am
Adem Gümüşkaya - Ayrılık Aşktan Ötedir Alişan - İhtiyacı Var Bahadır Tatlıöz - Benim Değil Bengü - Feveran Berk feat. Öykü - Beni Anlamadın Ya Berkay - Gel Gel Berkay - Kararsızım Berksan - Çözemedim Betül Demir - Tarafsız Kalamıyor Aşk Bora Duran - Vazgeçmiyor Gönül Burcu Güneş - Aşkın Beni Baştan Yazar Cansu - Kalk Gel Bana Cem Özkan - İnsan Nasıl Unutabilir Ki Ceylan Ertem - Hırpalandı Mayıs Ceylan Ertem feat. Mabel Matiz - Kör Heves Demet Akalın - Koltuk Deniz Seki - Hayat 2 Bilet Ebru Gündeş - Bir Devir Bitti Ebru Yaşar ft. Tan Taşçı - Cumartesi Edis -Benim Ol Emre Aydın feat. Model - Bir Pazar Kahvaltısı Emre Kaya - Sana Güvenmiyorum Esin İris ft. Koray Candemir -Senin Şarkın Ezo ft. Rafet El Roman - Git Diyemem Gizem Türkmen ft. Mert Aydın - Yaz Yaz Yaz Gökhan Akar - Aşk Adam Seçer Gökhan Tepe - Gelsen De Anlatsam Gökhan Türkmen - Sen istanbul`sun Gülden Mutlu - Yatsın Yanıma Gülşen - Emrin Olur Hadise -Tokat Halil Sezai - Kafası Kendinden Bile Güzel Hande Yener ft. Mehmet Erdem - Unutanlar Gibi İdo Tatlıses - Sonsuz Teşekkürler İrem Derici - Kalbimin Tek Sahibine Kıraç - Kalbin Tek Arkadaşı Levent Dörter - Ki Ben Majeste - Aşk Dediğin MaNga - Fazla Aşkı Olan Var Mı Melis Kar - Acıyor Mert Ali İçelli - Sözün Bittiği Yer Meyra ft. Cemil Demirbakan - Sen Anla Mor ve Ötesi - Son Sabah Murat Boz - Elmanın Yarısı Murat Dalkılıç - İki Yol Murat Dalkılıç - Zalim Efendi Nev - Toy Nil Karaibrahimgil - Kanatlarım Var Ruhumda Özgür Akkuş - Kaba Saba Rafet El Roman - Adımla Seslendi Selçuk Yapar - İptal Selim Gülgören - Ömürlük Ağaç Semra San feat. Yusuf Güney - Kendine iyi Bak Serdar Ortaç - Arıyorum Sertab Erener - Ben Öyle Birini Sevdim Ki SILA - Canim Sıkılıyor Sıla - Sevgili Kaybım Sıla - Yeter Tan Taşçı - Ağrılı Başımız Tarkan - Yemin Ettim Yalın - Aşk Diye Yankı Alper - İmdat Yusuf Güney - Hazin Yüksek Sadakat - Fener Zerrin Özer - Zalim Zeynep Bastık - Fırça Zeynep Sağdaş - Yarım Kalanlara Rağmen Ziynet Sali - Bugün Adım Leyla